2018. február 25., Géza
 
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
 

 

 
Mai látogatók: 78
Tegnapi látogatók: 249
Összes látogató: 41449
 
Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.
 
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
 

Iskolai vagy városi??

 

A Széchenyi Általános Iskola hatodikosai ismerkedtek a Móra Könyvtár részlegeivel, annak munkájával. Összehasonlították az iskolai és a városi könyvtár tevékenységét. Gyakorolták a könyvtári rendet, hogy minél könnyebben el tudjanak igazodni a könyvek birodalmában. Az óra hasznosnak bizonyult. További képek...:

Meghívó

 

A Móra Könyvtár tisztelettel meghívja Bodogán Attila szaktanácsadó "Legmodernebb terápia a gyógyításban" című előadására.

Helyszín: Móra Könyvtár, Szentgotthárd

Időpont: 2018. február 27. 17:00 óra

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Sikeres vakrandi

 

A múlt heti könyves randi szenzációsan sikerült. Az olvasók örömmel vették új „szolgáltatásunkat”. Bízunk benne,hogy az otthon felbontott csomagok sem okoztak csalódást.. 

..és aki megengedte, hogy randi közben lencsevégre kapjuk:

Szeretni valakit valamiért...

 

A Gondozóház nyugdíjasainak  a Bálint-nap alkalmából szerelmes verseket, szeretetről szóló rövid novellákat olvasott fel a „könyvtáros Ági”. A szépkorúak meghatódva hallgatták.. és elmondták saját kis kedves emlékeiket, melyeket életük során megéltek.

Szeretet, öröm, boldogság, egészség…legyen ez a hangulatos délelőtt mottója! További képek a felolvasásról:

„Vakrandi a könyvekkel”

 

Valentin-nap alkalmából randizzon a könyvtárban! Minden kedves olvasót meglepetés könyvek várnak. Kölcsönözzön a becsomagolt könyvek közül! A matricák segítenek eligazodni... Ismerkedjen meg vele, ha tetszik, olvassa el és hozza vissza!! Ne szalassza el az alkalmat!

 
FEL AZ OLDAL TETEJÉRE