2018. június 19., Gyárfás
 
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
 

 

 
Mai látogatók: 351
Tegnapi látogatók: 338
Összes látogató: 49925
 
Jelenleg 0 felhasználó és 8 vendég van a webhelyen.
 
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
 

A könyvtár részlegei

 

A könyvtár részlegei

Felnőtt részlegünkben a kölcsönzés és tájékoztatás mellett fénymásolást, nyomtatást, spirálozást és laminálást is végzünk. Saját és online adatbázisokból tájékozódhatnak olvasóink, könyvtárközi kölcsönzés keretében a gyűjteményünkből hiányzó művek is megrendelhetők. Fax-szolgáltatásunkat is igénybe vehetik a látogatók. Internet-termünkben számítógépes szolgáltatások (internet, szövegszerkesztés, nyomtatás, CD-írás) állnak a használók rendelkezésére.
Folyóirat-olvasónk és médiatárunk gyűjteménye (folyóiratok, napilapok, CD - DVD-dokumentumok, videó- és magnókazetták) kölcsönözhető.

Helyismereti különgyűjteményében gyűjti, őrzi, feltárja és szolgáltatja a Szentgotthárdra és térségére vonatkozó dokumentumokat (könyv, kézirat, fotó, aprónyomtatvány, CD- és DVD-dokumentumok) és információkat.

Nemzetiségi különgyűjteményünk és az Európai Uniós Sarok is a médiatár helyiségeiben található. A részleg számítógépei akadálymentesek, csökkentlátók számára szolgáló szoftverekkel és technikai eszközökkel. Szkennelésre, nyomtatásra is van lehetőség.

 
FEL AZ OLDAL TETEJÉRE